miércoles, 26 de septiembre de 2018

EMPANADILLES DE TONYINA

empanadillas de atun paso a paso

INGREDIENTS: -1 paquet de crestes -2 ous per coure -4 llaunes petites de tonyina al natural o en oli d'oliva ceba -all -Tomàquet fregit o tomàquet triturat (si voleu fer el tomàquet fregit vosaltres mateixos) -1 ou batut per a pintar

PROCEDIMENT:

Primer de tot hem de fer el relleno, agafem els ous, els bullim i quan estiguin durs els tallem en petits trossos i els afegim al bol del relleno, despres hi afegim els 4 pots de tonyina, l'all i el tomàquet fregit. Quan ho tinguem tot ben barrejat, començem a omplir la massa de les empanadilles, quan les tinguem omplertes les tanquem i les sellem amb una forquilla per el costat.
Batem l'ou que ens queda, agafem el pinzell i pintem amb ou la part superior de l'empanadilla, Posem les empanadilles al forn a 180 graus fins que estiguin dorades.
I llavors ja estàn llestes per menjar!

La tia maria

4 comentarios:

  1. aqustes enpanadilles estan per xupar-se els dits. li vaig preparar a la meva padrina i es va emocionar. sequeix aixi i et contractare per el meu restorant.
    aquestb es el meu número: 973 24 24 32

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. oh! moltissimes gracies, pasare per el teu restoranti quen tingui un moment ,ai lof iu

      Eliminar
  2. tinc 24 estrelles michelin i 12 auryn

    ResponderEliminar