
Hola! l'entrada d'avui tracta sobre com fer "tacos mexicans"
INGREDIENTS:
-12 "tortitas" de blat de moro
-Carn de vaca
-Tomaquets
-Ceba i pebrots
-oli
-all
-orenga
-1 jalapenyo
PROCEDIMENT:
Primer de tot agafem la garn i la fiquem a una olla amb oli d'oliva, la ceba, el pebrot, el jalapenyo tallat a petits trossos, la orenga, una cabessa d'all també tallada i els tomàquets filetejats.
Els anem remenant a foc lent durant 45 min.
Quan treiem l'olla del foc deixem reposar la carn durant 15 min perque es refredi.
Passats aquests quinze minuts, posem una mica de carn a cada "tortita" i el que ens sobra ho deixem en un bol sobre la taula per qui vulgui repetir!
BON PROFIT!
BON PROFIT!
quina meravella de etacos nomes menjanlos he viatjat fins lo mes profund den mexic
ResponderEliminarostres, aixo m'ha tocat el cor, agraeixo tot el teu suport
Eliminarha spensat ja en la meva oferta per treballar per a jo??
ResponderEliminarho he pensat molt i no n'estic sefura, ja parlarem mes tard
Eliminar