INGREDIENTS:
100 g. de mantega 200 g. de xocolata negra 70% mínim (la marca que més us agradi) 4 ous grans 100 g de sucre normal o glas 1/2 culleradeta (tipus postres) de bicarbonat sòdic. 1 cullerada d'essència de vainilla 80 g de farina de blat De 50 g. a 100 g. de nous (depèn del que us agradin)
PREPARACIÓ:
El primer és preparar el recipient on els anem a cuinar. He utilitzat una safata de 20 x 20cm de vidre i paper de forn.
La mesura de la safata dóna per a 9 brownies generosos, però tot depèn de com vulguem que sigui de gruix. Si els voleu de menor grandària empleats una safata gran.
Folrem la safata i la untem amb mantega. Empolvorem amb xocolata en pols el paper de forn. No he utilitzat farina perquè l'última vegada que ho vaig preparar em van quedar petites motes de farina blanca a la base.
Amb aquest truc solucionem aquest problema i sobre li donem més gust de xocolata a aquest pastisset.
Trobem a un bol la xocolata ratllat o en trossos petits amb la mantega i el posem al microones durant 4 minuts a temperatura mitjana. Traiem i ajuntem bé la barreja amb una vareta fins que quedi una crema semblant a la crema de xocolata.
Posem al forn el brownie al forn preescalfat a 180 º C a la part intermèdia durant 35-40 minuts amb el forn calent amunt i avall
I ja està!
No hay comentarios:
Publicar un comentario